Logo Zeevang
Ontwerpbestemmingsplan ‘Beets 88b’, Zeevang

Burgemeester en wethouders van Zeevang maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8, eerste lid, van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan ‘Beets 88b’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Beets 88b’ voorziet in de ontwikkeling van een nieuwe woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Beets, sectie A, nummer 520, plaatselijkgelegen tussen de percelen Beets 88a en Beets 91 en te nummeren als Beets 88b). Deze woning is de tweede bedrijfswoning behorende bij het volwaardige agrarische bedrijf gevestigd op het perceel Beets 100.

Procedure

Van 19 juli 2013 tot 30 augustus 2013 ligt de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan ‘Beets 88b’ (planverbeelding, planregels en plantoelichting) ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 24 te Oosthuizen (openingstijden: maandag tot en met vrijdag 9.00–12.00 uur, woensdag 16.00–19.00 uur). Voor het inzien van de stukken kunt u zich melden bij het Klantcontactcentrum.

Gedurende deze periode kan eenieder schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Zeevang, postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u een afspraak maken.

Het ontwerpbestemmingsplan kan ook digitaal geraadpleegd worden via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl . Op de gemeentelijke website www.zeevang.nl is een link opgenomen naar deze site. Een pdf-versie van het ontwerpbestemmingsplan is op de gemeentelijke website geplaatst.

Naar boven