Logo Delft
Aanvraag omgevingsvergunning ter inzage, ‘Hugo de Grootstraat 59’, Delft

Iedereen krijgt de gelegenheid om een reactie te geven op het project “Hugo de Grootstraat 59”.

Voor het plan is een omgevingsvergunning vereist met een goede ruimtelijke onderbouwing en een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad (vvgb).

Bekijken van het plan

Iedereen kan de aanvraag en het daarbij behorende concept besluit en de concept vvgb vanaf 18 juli tot en met 28 augustus 2013 bekijken bij de Stadswinkel, Phoenixstraat 16, openingstijden:

op afspraak: maandag t/m donderdag van 8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 20 uur

Bij de Stadswinkel kunt u een kopie aanvragen van de aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing, het conceptbesluit en de concept vvgb van de gegevens behorende bij de aanvraag.

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

U kunt gedurende de inzagetermijn reageren op het plan door uw zienswijze op de ontwerp beschikking en de ontwerp vvgb te sturen naar:

Gemeente Delft

Afdeling veiligheid

Team vergunningen

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw schriftelijke reactie (zienswijze) moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welke aanvraag omgevingsvergunning het gaat. U kunt uw reactie tot en met 28 augustus 2013 indienen.

Procedure

Iedereen die heeft gereageerd op het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen, ontvangt hierop een antwoord. Tevens wordt de definitieve beschikking verstrekt. Na de ter inzage termijn wordt het plan met de eventuele zienswijzen voor een definitieve vvgb aan de gemeenteraad aangeboden. De raad bepaalt of er een vvgb wordt afgegeven. De definitieve beschikking en de definitieve vvgb worden gepubliceerd in de Staatscourant en een huis-aan-huisblad.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl

Naar boven