Logo Oosterhout
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Everdenberg, Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 31 januari 2013 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp-besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Everdenberg met de hierbij behorende stukken, waaronder het ontwerp-bestemmingsplan zelf (NL.IMRO.0826.BSPeverdenberg-ON01).

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat het huidige bedrijventerrein Everdenberg omvat. Dit gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Bremstraat, aan de oostzijde door het Oude Heikantsepad, aan de zuidzijde door het Wilhelminakanaal Noord en aan de westzijde door de A27. Het betreft een actualisatie van de bestaande situatie. Binnen dit bestemmingsplan worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Alle stukken kunnen worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en in het Oostquartier, Provincialeweg 96 te Oosteind. De stukken kunnen ook geraadpleegd worden op www.ruimtelijkeplannen.nl. of op de website van de gemeente (pad: www.oosterhout.nl / ruimtelijke ontwikkeling / bestemmingsplannen / Oosteind / in procedure zijnde bestemmingsplannen / ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Everdenberg).

Vanaf de dag na ter inzage legging (dus vanaf 1 februari 2013) kan een ieder gedurende 6 weken (dus tot uiterlijk 16 maart 2013) ter zake van dit ontwerp-bestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Bedrijventerrein Everdenberg”.

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw Doreen van Geffen van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162 – 489499.

Oosterhout, 30 januari 2013

Naar boven