Logo Sittard-Geleen
Ontwerpomgevingsvergunning Kapittelstraat 6, Sittard, Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid1 onder a onder 3<sup>o</sup> een omgevingsvergunning te verlenen voor het project ‘herstellen dakbedekking en plaatselijk vervangen asbesthoudend dakbeschot van een Rijksmonument’ op de locatie Kapittelstraat 6, 6131 ER Sittard.

Het ontwerpbesluit en de hierbij behorende stukken zijn digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en liggen met ingang van 18 juli 2013 gedurende een periode van zes weken (tot en met 28 augustus 2012) voor iedereen ter inzage bij de balie Vergunningen in de stadswinkel van het gemeentehuis aan de Markt 1 te Geleen.

Eenieder heeft – gedurende de termijn van terinzagelegging – de mogelijkheid een zienswijze naar voren te brengen bij burgemeester en wethouders. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk, maar bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeente Sittard-Geleen, ter attentie van burgemeester en wethouders, cluster Dienstverlening, team Vergunningen, postbus 18, 6130 AA Sittard, onder vermelding van: ‘Zienswijze ontwerpomgevingsvergunning Kapittelstraat 6 Sittard’.

17 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven