Logo Nieuwkoop
Vastgestelde projectafwijking Dorpsstraat 60, Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een projectafwijking (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo) heeft vastgesteld voor:

het nieuw bouwen van winkel en bovenwoning, Dorpsstraat 60 te Nieuwkoop (Registratienummer W-2012-0250). Er is geen woning toegestaan op het perceel volgens het huidige bestemmingsplan Kern Nieuwkoop, daarom is er een afwijkingsprocedure gevolgd.

Het besluit om de omgevingsvergunning te verlenen is op 11 juli 2013 verzonden aan de aanvrager. De op het plan betrekking hebbende stukken liggen tot en met 29 augustus 2013 voor eenieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl ). Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit tot en met 29 augustus 2013 een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank in Den Haag. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep heeft ingesteld. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening heeft automatisch een schorsende werking.

Naar boven