Logo Zuid-Holland
Ontheffingen bestrijden van diverse schadeveroorzakende diersoorten binnen heel Zuid-Holland

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt bekend dat de looptijd is verlengd van diverse eerder aan Faunabeheereenheid Zuid-Holland verleende ontheffingen ingevolge de Flora- en faunawet voor het bestrijden van diverse schadeveroorzakende diersoorten binnen heel Zuid-Holland.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van bekendmaking tegen de beschikking een bezwaarschrift indienen. Omdat de beschikking op 11 juli 2013 is verzonden naar de aanvrager van de ontheffing, loopt de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift tot en met 22 augustus 2013. Het bezwaarschrift moet onder vermelding van ODH-2013-5830 worden gestuurd naar Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, ter attentie van het Awb-secretariaat.

Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Inzage

U kunt de beschikking en de overige relevante stukken vanaf 22 juli 2013 tot en met 2 september 2013 inzien op werkdagen:

  • bij de Omgevingsdienst Haaglanden, tijdens kantooruren (na telefonische afspraak), Zuid-Hollandplein 1 te Den Haag, tel.nr. (070) 218 99 00;

  • in alle gemeentehuizen van Zuid-Holland, voor openingstijden zie website desbetreffende gemeente.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu,

e-mailadres: vergunningen@odh.nl

Naar boven