Logo Den Haag
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Uithofslaan’, Den Haag

De gemeenteraad heeft bij besluit van 27 juni 2013 het bestemmingsplan Uithofslaan gewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan Uithofslaan wordt op 18 juli 2013 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Vanaf 19 juli tot en met 29 augustus 2013 kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

  • voor zover diegenen een zienswijze hebben ingediend;

  • wat betreft de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van 30 augustus 2013, tenzij gedurende bovengenoemde termijn naast het indienen van een beroep bij de (Voorzitter van de) Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20 019, 2500 EA Den Haag, een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan. Als dat het geval is, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit zijn de bestuursprocesrechtelijke voordelen van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent o.a. dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Naar boven