Logo Gouda
Vaststelling bestemmingsplan Zuidelijk IJsselfront, Gouda

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 3 juli 2013 het bestemmingsplan Zuidelijk IJsselfront bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld.

Naar aanleiding van een ingediende zienswijze van het Hoogheemraadschap van Rijnland is het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld.

Het plangebied “Zuidelijk IJsselfront” is gelegen aan de zuidkant van de Hollandsche IJssel. Het gebied bestaat voornamelijk uit bedrijfsterrein.

Het bestemmingsplan Zuidelijk IJsselfront ligt van 18 juli 2013 tot en met 29 augustus 2013 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Het plan heeft het volgende kenmerk: NL.IMRO.0513.1400BPZIJsselfront-DF01 . Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen .

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan vanaf 19 juli 2013 tot en met 29 augustus 2013 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden:

  • die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het bestemmingsplan. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening vragen aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, op hetzelfde adres.

Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Gouda, 17 juli 2013

Naar boven