Logo Amsterdam
Mededeling overschrijding, Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.1, vijfde lid, van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Voor de volgende (delen van) aangewezen grootstedelijke gebieden geldt geen dan wel een verouderd bestemmingsplan, te weten:

Petroleumhaven, het gebied rond Oil Tanking, Oosterdok (west en midden), Stationseiland, Prins Hendrikkade, Oosterdokseiland, Oostelijke Handelskade, De Ruijterkade-Westertoegang, Westerdokseiland, Javaeiland, Marine etablissement, Noord Zuidlijn, Amstel III, AMC, Arenapoort, Zeeburgereiland met uitzondering van RI-Oost en omgeving, IJburg, 1e fase (zogenaamde specials), Industriegebied Amstel, Industriegebied Weespertrekvaart, Weespertrekvaart west, Weespertrekvaart zuid bedrijventerrein, zuidoost kwadrant van de ringweg A10, sportvelden Zeeburgia ten zuiden van het Science Park, Zuidas met uitzondering van Vumc (CCA), Vumc eo, Kenniskwartier Zuid 1e fase, Gershwin, Kop Zuidas en Studenthuisvesting Ravel.

Een kaart met daarop de bovengenoemde gebieden ligt tezamen met deze kennisgeving met ingang van 18 juli 2013 ter inzage op het volgende adres:

  • Het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.centrum.amsterdam.nl .

Daarnaast zijn deze gebieden ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl . Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.03630000GA1301PBPGST- .

Voor de goede orde wordt meegegeven dat voor bovengenoemde (delen van) gebieden, bestemmingsplannen in procedure zijn dan wel worden gebracht. Voor een actuele stand van zaken wordt verwezen naar www.ruimtelijkeplannen.nl .

Deze kennisgeving betreft feitelijke informatie en vloeit voort uit de wet. Het indienen van een zienswijze en/of het instellen van bezwaar dan wel beroep is niet mogelijk.

Amsterdam, 17 juli 2013

burgemeester en wethouders, A.H.P. van Gils secretaris

E.E. van der Laan burgemeester

Naar boven