Logo Wijdemeren
Besluit wijziging bestemmingsplan Landelijk Gebied Noordoost/perceel Nieuw-Loosdrechtsedijk 84, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij bij besluit d.d. 18 juni 2013 het bestemmingsplan Landelijk Gebied Noordoost hebben gewijzigd ten aanzien van de bestemming van het perceel Nieuw-Loosdrechtseijk 84. De bestemming van agrarisch gebied met natuur- en landschapswaarden is overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening gewijzigd in wonen/agrarische activiteiten bij wijze van hobby.

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 18 juli 2013 gedurende 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden (op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur) bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Rading 1, Loosdrecht. Het besluit en de daarbij behorende stukken kunnen tevens worden ingezien op www.wijdemeren.nl/terinzage .

Tegen het ontwerpbesluit tot wijziging zijn geen zienswijzen ingediend. Daarom kunnen alleen zij die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om tegen het ontwerpbesluit een zienswijze in te dienen, tegen het besluit tot wijziging binnen 6 weken na bovengenoemde datum, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage).

Naar boven