Logo Woerden
Herziening Dorpsstraat 181: Ontwerp bestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere waarden, Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Herziening Dorpsstraat 181 (identificatienummer NL.IMRO.0632.dorpsstraat181-bOW1 ) en het ontwerpbesluit voor hogere geluidswaarden ter inzage liggen van 18 juli tot en met 28 augustus. Iedereen kan tijdens deze zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Doel

Doel van het plan is de bouw van maximaal 6 woonstudio’s ter vervanging van de bestaande woning op het perceel Dorpsstraat 181 in Harmelen.

Ontwerp bestemmingsplan inzien

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn in de koepel van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Ook kunt u het plan vinden op woerden.nl (onder ‘Documenten’ > ‘Bestemmingsplannen’ > ’Bestemmingsplannen in voorbereiding’). Verder kunt u het plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Herziening Dorpsstraat 181’, indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Besluit hogere waarden

Ten behoeve van het plan is het voornemen om hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vast te stellen. Daarom ligt het ontwerpbesluit ter inzage in het stadhuis en op de gemeentelijke site. U kunt zienswijzen over het ontwerp indienen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. afdeling Ruimte.

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

Naar boven