Logo Rotterdam
Kennisgeving Wet geluidhinder, ‘bouwen van twee woningen aan de Ringdijk 74, deelgemeente Hillegersberg Schiebroek’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam hebben op grond van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vastgesteld inzake de omgevingsvergunning op grond van de Wabo artikel 2.12, lid 1, onder a onder 3° voor het bouwen van twee woningen aan de Ringdijk 74 in de deelgemeente Hillegersberg Schiebroek te Rotterdam.

Het besluit betreft het vaststellen van een toelaatbare hogere geluidbelasting vanwege wegverkeerslawaai op de gevels van de woningen. De hogere geluidbelasting bedraagt 51-56 dB op het noordelijk woonperceel en 58-63 dB op het zuidelijk woonperceel. Het besluit met de daarbij behorende stukken kunt u van 19 juli 2013 t/m 30 augustus inzien bij:

  • De deelgemeente Hillegersberg Schiebroek, Argonautenweg 23. U kunt hier terecht op dinsdag t/m vrijdag van 13.00-16.00 uur.

Op grond van artikel 6:8 lid 4 Awb begint de termijn voor het indienen van een beroepsschrift tegen het besluit hogere waarden de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd en duurt zes weken. Het beroep tegen het besluit moet worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor betaald u griffierecht, voor meer informatie over de tarieven van griffierecht bij de Raad van State wordt u verwezen naar de volgende website: http://www.rechtspraak.nl/Procedures/Tarieven-griffierecht/ .

Als u beroep instelt kunt u ook een verzoek doen om een voorlopige voorziening.

DMS 21590737

Naar boven