Logo Haaren
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Vincent van Goghplein, Helvoirt’, Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend, dat het besluit van de raad van 12 april 2012, waarin het bestemmingsplan “Vincent van Goghplein, Helvoirt” gewijzigd is vastgesteld, op 16 januari 2013 onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling van de gebouwen aan het Vincent van Goghplein en de aan deze gebouwen grenzende openbare ruimte. Het plangebied is begrensd door Vincent van Goghstraat, Burg. Van den Hurkstraat tot perceel nummer 14 en Achterstraat tot perceel nummer 49. Het plan voorziet in vervangende nieuwbouw met 3.260 m² winkelruimte op de begane grond, ca. 450 m² kantoorruimte op de begane grond en maximaal 33 woningen op de verdiepingen.

Ter inzage

U kunt dit bestemmingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Ook is het plan te raadplegen op onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op “Wonen en omgeving”; vervolgens op “Woningbouwprojecten”, vervolgens op “Grote projecten” en zo komt u bij “Vincent van Goghplein, Helvoirt”.

Als u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u zowel op het adres zoeken als op het identificatienummer. Het identificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BPVvGPLNHVRT-OH01.

Naar boven