Logo Bunschoten
Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Groeneweg’, Bunschoten

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor een gebied aan de Groeneweg.

Concreet heeft het bestemmingsplan betrekking op twee percelen. Op het ene perceel, gelegen achter Groenweg 24, was een nertsenhouderij gevestigd die de gemeente in 2009 heeft aangekocht. De bedrijfsactiviteiten zijn nu beëindigd en dit perceel zal na ontmanteling van de farm worden ingericht als weidegebied. Op het andere perceel, gelegen naast Groeneweg 22, zullen maximaal 4 woningen worden gerealiseerd met toepassing van de “ruimte voor ruimteregeling”. Het bestemmingsplan zal de percelen gaan voorzien van passende bestemmingen.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro melden wij hier dat op dit moment géén gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

In het kader van de inspraak zal het voorontwerpbestemmingsplan in het najaar van 2013 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis aan het Stadsspui 1 bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van de afdeling RO&V. De terinzagelegging van het voorontwerp zal afzonderlijk worden gepubliceerd in de Bunschoter en op de gemeentelijke site www.bunschoten.nl . Op dat moment is het ook mogelijk om zienswijzen in te dienen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling RO&V (de heer F.H.E. Roelofse, tel. 14033).

Bunschoten, 17 juli 2013

Naar boven