Logo Weert
Ontwerp bestemmingsplan ‘1e gedeeltelijke wijziging bestemmingsplan Vrouwenhof (3e fase)’, Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat met ingang van 18 juli 2013 gedurende zes weken, dat wil zeggen tot en met 28 augustus 2013 bij de balie Ruimtelijke Zaken, Beekstraat 54, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “1e gedeeltelijke wijziging bestemmingsplan Vrouwenhof (3e fase)”. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.BPVrouwenhofWijz1-ON01 . Het plan ligt tevens ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 te Weert. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de website www.weert.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het uitbreiden van een bouwblok binnen de bestemming ‘woondoeleinden’ van het bestemmingsplan ‘Vrouwenhof’.

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerpbestemmingsplan kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 950 te 6000 AZ Weert. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen dan verzoeken wij u via 0495-575236 een afspraak te maken.

Weert, 17 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Weert, de secretaris, de burgemeester,

Naar boven