Logo Vlist
Ontwerpbestemmingsplan Benedenkerkseweg 108, Vlist

Burgemeester en wethouders van Vlist maken, ingevolgde het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang vanaf woensdag 30 januari tot en met 12 maart 2013 in het gemeentekantoor in Stolwijk, bezoekadres Dorpsplein 8 in Stolwijk, gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Benedenkerkseweg 108 met bijlagen ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting en verbeelding. De bijlagen bestaan uit: Bodemonderzoek, Archeologisch onderzoek, Natuurwaardenonderzoek en een Akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai. Tevens ligt het conceptbesluit om geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage.

In het bestemmingsplan Benedenkerkseweg 108 wordt de bestaande bedrijfswoning bestemd voor wonen en wordt op een naastgelegen perceel de bouw van een nieuwe bedrijfswoning mogelijk gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan Benedenkerkseweg 108 kan ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0623.BP1251LG001-ON01) De receptie van het gemeentekantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 en op woensdag ook van 13.00 tot 16.00.

Gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpbestemmingsplan Benedenkerkseweg 108 en/of het conceptbesluit om geen exploitatieplan vast te stellen naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer G. Wassink van het team ROC.

Naar boven