Logo Boxmeer
Verleende omgevingsvergunning Pleinstraat Rijkevoort, Boxmeer

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure).

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning is verleend voor:

  • het afwijkend planologisch gebruik en

  • het oprichten van 12 woningen aan de Pleinstraat (huisnummers 22 t/m 28, 28a, 30, 30a, 32, 32a, 34, 34a en 36), Rijkevoort.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage (t/m 27 augustus 2013) in het gemeentehuis te Boxmeer. Deze stukken zijn ook raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.boxmeer.nl

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De beschikking treedt terstond na haar bekendmaking in werking, omdat het onverwijld in werking treden van de omgevingsvergunning naar het oordeel van het college nodig wordt geacht.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Oost Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 70584 te (5201 CZ) ’s-Hertogenbosch.

Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost Brabant, postbus 70584 te (5201 CZ) ’s-Hertogenbosch.

Boxmeer, 16 juli 2013

Naar boven