Logo Amsterdam - West
Vaststelling bestemmingsplan Paraplubestemmingsplan verbod massagesalons (bestemmingsplannen op papier), Amsterdam – West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West, gemeente Amsterdam, maakt bekend dat het bestemmingsplan Paraplubestemmingsplan verbod massagesalons (bestemmingsplannen op papier) door de stadsdeelraad van stadsdeel West op 25 juni 2013 is vastgesteld. De stadsdeelraad heeft tevens besloten geen exploitatieplan vast te stellen als bedoeld in afdeling 6.4 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan ligt vanaf 18 juli 2013, tot het einde van de ondergenoemde beroepstermijn, ter inzage bij het loket vergunning in het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250 te Amsterdam. Het loket is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur, op dinsdag van 7.30 tot 15.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 19.00 uur.

Het bestemmingsplan is digitaal beschikbaar via: www.west.amsterdam.nl .

Met dit paraplubestemmingsplan worden de volgende twaalf vigerende bestemmingsplannen, gelegen binnen het grondgebied van stadsdeel West, herzien: Westerpark Zuid, De Houthaven, De Houthaven – Pontsteigergebouw, Oud-West, De Baarsjes 2006, Admiralenblok, Erasmuspark- en Robbert Scottbuurt, Laan van Spartaan, Kolenkitbuurt, Landlust, Admiraal de Ruijterweg, De Hallen Zuid. In de bestemmingsplannen wordt een verbod voor vestiging van massagesalons opgenomen.

Beroepsclausule

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen via: https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ .

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, dan wel via het bovengenoemde digitaal loket.

Amsterdam, 17 juli 2013

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel West, Secretaris, F. Claasen

Voorzitter, M.M. Kuitenbrouwer

Naar boven