Logo Voorschoten
Ontwerp omgevingsvergunning en besluit hogere waarden Bachlaan 21, Voorschoten

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken bekend dat vanaf vrijdag 19 juli 2013 tot en met donderdag 29 augustus 2013 in de hal van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 in Voorschoten ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken ter inzage liggen van:

  • de omgevingsvergunning voor de activiteiten:

    • bouwen van een bouwwerk als bedoeld in artikel artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wabo

    • het gebruiken van gronden of gebouwen strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder c van de Wabo

voor het bouwen van een zorgcentrum met 52 zorgstudio’s in 6 woongroepen, 41 zelfstandige appartementen, en 6 revalidatie eenheden;

  • het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden voor wegverkeerslawaai voor:

    • 3 woongroepen die totaal 26 zorgstudio’s omvatten op de hoek van de Bachlaan en de Prins Bernardlaan.

De digitale versie van het ontwerp van de omgevingsvergunning is beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 08:30 tot 13:30. ’s Middags kunnen de stukken op afspraak worden ingezien.

Tijdens de terinzagelegging tot en met donderdag 29 augustus 2013 kan iedereen zienswijzen naar voren brengen op de ontwerpbesluiten. Burgemeester en wethouders betrekken de zienswijzen bij hun besluiten. Indiening van zienswijzen is in beginsel een voorwaarde om beroep in te kunnen stellen als de besluiten zijn vastgesteld.

Schriftelijk kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht bij burgemeester en wethouders (postbus 393, 2250 AJ Voorschoten). Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u, bij voorkeur, uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, een telefonische afspraak maken met de heer Sef Teerink via tel. 14071 (toets alleen deze vijf cijfers).

Naar boven