Logo Nieuwkoop
Vastgestelde planwijziging Korteraar 2008 Wijzigingsgebied 6 (Tussen Korteraarseweg 29c en 31), Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 9 juli 2013 het wijzigingsplan Korteraar 2008, Wijzigingsgebied 6 hebben vastgesteld voor het perceel:

  • tussen Korteraarseweg 29c en 31 te Korteraar. Met de planwijziging wordt invulling gegeven aan wijzigingsgebied 6, voor de realisatie van twee bouwvlakken voor twee vrijstaande woningen of een vrijstaande woning en twee half vrijstaande/geschakelde woningen.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt van 18 juli tot en met 29 augustus voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 in Nieuwveen. Voor adresgegevens en openingstijden zie www.nieuwkoop.nl . U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpwijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven