Logo Bergen (NH)
Vaststelling Bestemmingsplan Herziening Egmond aan Zee – Centrum en Boulevard, Bergen (NH)

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de raad van Bergen in de openbare raadsvergadering van 2 juli 2013 het bestemmingsplan Herziening Egmond aan Zee – Centrum en Boulevard heeft vastgesteld.

In dit bestemmingsplan vindt een reparatie plaats van de regels en de verbeelding van het bestemmingsplan Egmond aan Zee – Centrum en Boulevard voor de volgende locaties:

  • Boulevard 72;

  • Jacob Glasstraat 3;

  • Strandpaviljoen ‘Bad Noord’;

  • De grond ten noorden van Strandpaviljoen ‘Bad Noord’ tot aan strandpaviljoen ‘De Tropen’.

Het bestemmingsplan en bijbehorende stukken ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening vanaf donderdag 18 juli 2013 gedurende zes weken voor een ieder in het gemeentehuis tijdens de openingstijden ter inzage.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek tot voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Dit betekent dat het genomen besluit mag worden uitgevoerd zolang niet in een nieuw besluit, of door de Raad van State, anders is beslist. Uitvoering van een besluit kan echter nadelig voor u zijn. Daarom kunt u, zolang er nog geen definitieve uitspraak over uw bezwaar of beroep is, bij afzonderlijke brief een voorlopige voorziening – bij voorbeeld een schorsing – vragen aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Bergen, 17 juli 2013

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen (NH)

Naar boven