Logo Hillegom
Verlening omgevingsvergunning creëren speelplek Vosselaan (beroep), Hillegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, aanhef en eerste lid, onder a, sub 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor een speelplek op de Vosselaan ter hoogte van Heemskerklaan 111 en de Vosselaan 71 te Hillegom.

Plangebied en inhoud van het plan

Er is een verzoek ingediend voor het creëren van een speelplek met een klimklautertoestel, een bankje, een prullebak en een hek op Vosselaan ter hoogte van Heemskerklaan 111 en de Vosselaan 71 te Hillegom. De omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing heeft als doel de bouw en de planologische afwijking van het bestemmingsplan “Vosselaan“ en “Woongebied, Treslong-Meer en Dorp” toe te staan.

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen voor een ieder ter inzage van donderdag 18 juli tot en met woensdag 28 augustus 2013 in de gemeentewinkel, Hoofdstraat 115 te Hillegom. Het gemeentehuis is elke werkdag van 8.30 tot 13.30 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 20.00 uur geopend, of op afspraak, telefonisch 14 0252 of via info@hillegom.nl elke middag van 12.30 tot 17.00 uur.

Mogelijkheid van beroep/voorlopige voorziening

U kunt schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank. In uw beroepschrift vermeldt u het volgende:

  • uw naam en adres

  • de datum van het bezwaarschrift

  • een omschrijving, de datum en het nummer van het besluit waar u beroep tegen instelt (u moet een kopie van het besluit meesturen).

  • de reden waarom u beroep instelt (de motivering)

  • uw handtekening

Let ook op de volgende punten:

De termijn om beroep in te stellen is zes weken (geldt vanaf de dag na bekendmaking van het besluit aan de aanvrager)

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op.

Bij onverwijlde spoed kunt u bij de Voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Vermeld duidelijk de reden van het verzoek.

Het adres is: Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

U kunt het ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Hiervoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Naar boven