Logo Scherpenzeel
Voorontwerp bestemmingsplan Barneveldsestraat 16, Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening en de gemeentelijke Inspraakverordening bekend, dat het voorontwerp van het bestemmingsplan Barneveldsestraat 16 voor een ieder ter inzage ligt.

Wat beoogt dit plan

Het plan voorziet in de herziening van het bestemmingsplan “Buitengebied 2006” voor de vestiging van veetransportbedrijf Vlastrans BV aan de Barneveldsestraat 16. De geldende agrarische bedrijfsbestemming wordt gewijzigd naar een reguliere bedrijfsbestemming specifiek bedoeld voor een veetransportbedrijf. Alle overtollige agrarische bedrijfsgebouwen, behalve de woning met aangebouwd bijgebouw, worden gesloopt en het bouwblok wordt verkleind. Voor het veetransportbedrijf wordt een nieuwe bedrijfshal gerealiseerd van 735m².

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 17 juli 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag) kan het plan worden ingezien bij de afdeling Grondgebied (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel.

Het voorontwerp-bestemmingsplan is digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.scherpenzeel.nl onder: Wonen, bouwen en veiligheid/Bouwen/Bestemmingsplannen/Bestemmingsplanning (in procedure) en op www.ruimtelijkeplannen.nl (www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2013Bveldsestr16-ov01).

Hoe kunt u reageren

U kunt schriftelijk of mondeling uw mening kenbaar maken gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt (dus tot en met 28 augustus 2013). Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Scherpenzeel, postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Grondgebied via telefoonnummer (033) 277 23 24. Reacties kunnen leiden tot aanpassing (van onderdelen) van het plan.

Naar boven