Logo Vaals
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2013, Vaals

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor de herziening van het bestemmingsplan Buitengebied.

Plangebied

Het plangebied betreft het hele grondgebied van de gemeente Vaals, behoudens de kommen Lemiers, Vaals en Vijlen. Voor de percelen Rott 21 te Vijlen en Rijksweg 120 te Lemiers is een eigen bestemmingsplan opgesteld.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf vrijdag 12 juli 2013 voor een duur van 6 weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 12:00 uur. Buiten deze tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de sector Ruimte, cluster VROM. Tevens kunt u de stukken raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijze

Gedurende de terinzageligging kunt u ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken een schriftelijke zienswijze sturen naar de gemeente Vaals, t.a.v. de sector Ruimte, postbus 450, 6290 AL Vaals, onder vermelding van “Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Buitengebied 2013”. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u via de receptie (043-3068568) contact opnemen met een van de medewerkers van de sector Ruimte, cluster VROM.

Naar boven