Logo Gilze en Rijen
Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning (nummer OV/2011560) Nerhoven 38, Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van Gemeente Gilze en Rijen besluiten, gelet op artikelen 2.1, 2.2 en 2.10 2.11 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een wasstraat op het adres Nerhoven 38 in Gilze te verlenen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteiten:

  • bouwen;

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, artikel 2.12-1a, 3° Wabo.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning ligt ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 18 juli 2013 tot en met 29 augustus 2013 ter inzage en zijn elke werkdag in te zien van 08.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur in het gemeentehuis in Rijen en bij sociaal cultureel centrum De Schakel in Gilze.

We plaatsen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ook op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl). U vindt het in de rubriek ‘Wonen en (Ver)bouwen’, ‘projectafwijkingsbesluiten’, ‘projectafwijkingsbesluiten in procedure’ en vervolgens ‘Nerhoven 38 in Gilze’. U kunt het plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Iedereen kan een zienswijze indienen

Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Dat is bepaald in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Zienswijze indienen

In de periode dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van de gemeente Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 14 0161.

Rijen, 25 juni 2013

Het college van Burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, de secretaris, G.J.F.M. Vlekke

De burgemeester, A.J.W. Boelhouwer

Naar boven