Logo Terneuzen
Tijdelijke vergunningverlening wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het aanleggen van een tijdelijk baggerdepot aan de Pouckedijk in Axel, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, voornemens zijn een tijdelijke vergunning te verlenen voor:

  • o Het aanleggen van een tijdelijk baggerdepot aan de Pouckedijk in Axel op de percelen kadastraal bekend gemeente Axel, sectie T, nummers 945 en 947, een en ander ten behoeve van het project Steenovens van het waterschap Scheldestromen dat tot doel heeft het uitbaggeren en aanleggen van natuurvriendelijke oevers bij de Grote – en Kleine Dulper nabij Zaamslag (NL.IMRO.0715.OMGBG03-ON01 ).

De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken zijn van 18 juli 2013 tot en met

28 augustus 2013 te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen . De omgevingsvergunning is ook digitaal te raadplegen, onder zaaknummer W-AOV13190, bij de publieksbalies in Axel, Sas van Gent en Terneuzen.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij de heer M. van der Ploeg, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het e-mailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken.

Terneuzen, 17 juli 2013

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, loco-secretaris, J.G. Princen CCMM

loco-burgemeester, J.M. van Schaik

Naar boven