Logo Alkmaar    Huisartsenpraktijk NoordhoffT.a.v. mevrouw M. van Wijk Geert Groteplein 26 - 281813 BM ALKMAAR 

Geachte mevrouw Van Wijk,

Huisartsenpraktijk Noordhoff is onlangs verhuist van de Metiugracht naar het Geert Groteplein.

Per 1 december 2012 maakt de praktijk daarom geen gebruik meer van de gereserveerde artsenplaatsen op de Metiusgracht. Deze plaatsen zullen worden opgeheven.

Voorwaarde voor de artsenparkeerplaats in gereguleerd gebied is de bedrijvenvergunning. Door het opheffen van de artsenparkeerplaatsen is deze vergunning overbodig geworden. Ik wil u vriendelijk verzoeken de bedrijvenvergunning binnen 2 weken na verzending van deze brief in te leveren op het stadskantoor, Mallegatsplein. U kunt hiervoor het beste een afspraak maken, op telefoonnummer 14072, en deze brief meenemen.

De maanden december en januari worden gecrediteerd.

Indien u naar aanleiding van deze brief vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw De Langen, op maandag, dinsdag en woensdag bereikbaar op telefoonnummer 072-548 8733.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Hoogachtend,

Sector Stadsontwikkeling,

hoofd Vakgroep Verkeer

Mw. C.J.M.G. Quispel

N.B.

Tegen dit besluit kunt u binnen zes weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 53, 1800 AG ALKMAAR. De termijn van zes weken gaat in op de dag na verzending van dit besluit.

Postbehandelingsdocument uitgaande correspondentie

Naar boven