logo Landgraaf
Vaststelling bestemmingsplan ‘Uitbreiding Op de Bies’, Landgraaf

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat de gemeenteraad op 27 juni 2013 het bestemmingsplan ‘Uitbreiding Op de Bies’ (NL.IMRO.0882.BPOPDEBIES02001-VG01 ) heeft vastgesteld. Met dit bestemmingsplan wordt de bouw mogelijk van twee woonblokken bestemd voor de huisvesting van 32 mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk en/of psychosociaal gebied.

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 18 juli 2013 t/m 28 augustus 2013 ter inzage bij de balie Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Landgraaf (openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 uur en donderdag tevens van 14.00-17.00 uur). Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken zijn in te zien via www.landgraaf.nl , bij Ruimtelijke plannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Belanghebbenden kunnen gedurende de bovengenoemde termijn, ingevolge het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening, beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan de indiener van het beroepschrift verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven