Logo Zoeterwoude
Reclamemast ten behoeve van Recreatief Transferium , Zoeterwoude

Kennisgeving omgevingsvergunning ex artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3 en verklaring van geen bedenkingen

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het plaatsen van een reclamemast aan Europaweg 1E Zoeterwoude.

De omgevingsvergunning wordt verleend met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht(Wabo), waarvoor een verklaring van geen bedenkingen (vvgb) van de gemeenteraad nodig is.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Zoeterwoude. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 9.00 tot 12.00 en dinsdagavond van 16.00 tot 19.00 uur.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en wethouder van de gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA Zoeterwoude. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht na telefonische afspraak met W. ter Horst, telefoonnummer: 071-5806302 (tussen 9.00 uur en 12.00 uur).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven