Logo Lansingerland
Omgevingsvergunning woning Oosteindseweg 20, Bergschenhoek, Lansingerland

Hierbij maakt het college van de gemeente Lansingerland 3.13 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat de omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning aan de Oosteindseweg 20 in Bergschenhoek met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0041P02-VAST zonder wijzigingen ten opzichte van het ontwerp is verleend. Het college heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Beschrijving

Met de omgevingsvergunning wordt de vervangende nieuwbouw van één woning op het perceel Oosteindseweg 20 mogelijk gemaakt.

Inzage

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 18 juli tot en met donderdag 29 augustus 2013 inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl via [http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1621.BP0041P02-VAST ].

De stukken zijn ook te vinden op www.lansingerland.nl onder het kopje Wonen en omgeving > bestemmingsplannen > lopende procedures Bergschenhoek.

U kunt de stukken ook inzien in het gemeentehuis in Bergschenhoek, Tobias Asserlaan 1 en het servicepunt in Bleiswijk, Dorpsstraat 7. Openingstijden Bergschenhoek: op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, op dinsdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Openingstijden Bleiswijk: Maandag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden kunnen beroep indienen binnen een termijn van zes weken die aanvangt op vrijdag 19 juli 2013. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

De beroepsprocedure staat alleen open voor belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of aan kunnen tonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM ROTTERDAM.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Is een beroepschrift ingediend, dan kan tevens op grond van artikel 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam. Het adres van de voorzieningenrechter is hetzelfde als van de Rechtbank.

Inwerkingtreding beschikking

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift. Wanneer gedurende deze termijn bij de bevoegde rechter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. In het laatstgenoemde geval kan de vergunninghouder de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken de opschorting op te heffen.

Naar boven