Logo Breda
Wijzigingsplan ‘IJpelaar, wijzigingsplan De Burcht’, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend op 9 juli 2013 het wijzigingsplan ‘IJpelaar, wijzigingsplan De Burcht’ (NL.IMRO.0758.BW2012027004-0401 ) te hebben vastgesteld, ten behoeve van de uitbreiding van winkelcentrum De Burcht en de aanleg van een parkeerterrein op het perceel van de voormalige Porsche-garage.

Ter inzage

Het wijzigingsplan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl , via ‘Wonen Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’>’ Bestemmingsplannen ter inzage’. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘IJpelaar, wijzigingsplan De Burcht’ ligt van 18 juli tot en met 28 augustus 2013 ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Beroep

Binnen bovengenoemde ter inzagetermijn is het voor belanghebbenden mogelijk (schriftelijk) beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van vernoemde Afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 17 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Breda, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester

R.J.P. Meulenbroek, secretaris

Naar boven