Logo Breda
Vaststelling bestemmingsplannen Teteringen, Bavel, Linie-Doornbos, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 30 mei 2013 de volgende bestemmingsplannen heeft vastgesteld:

‘Teteringen’ (NL.IMRO.0758.BP2011047001-0401 ). Dit bestemmingsplan voorziet in een actuele planologische regeling voor de bestaande kom van Teteringen. De woonwagenlocatie ‘Heidehof’ en de uitbreidingslocaties Bouverijen, Waterdonken en Meulenspie maken geen onderdeel uit van het plangebied. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Deze wijzigingen zijn vastgelegd in het raadsbesluit, dat deel uitmaakt van de ter inzage liggende stukken.

‘Bavel’ (NL.IMRO.0758.BP2010057001-0401).Het bestemmingsplan voorziet in een actuele planologische regeling voor de kom van Bavel en heeft betrekking op de bestaande bebouwing van Bavel en het bedrijventerrein de Bunder, met uitzondering van de locatie Veldekens. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan, op onderdelen aangepast. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

‘Linie-Doornbos’ (NL.IMRO.0758.BP201220057001-0401 ). De begrenzing van het plangebied is als volgt: aan de noordzijde de Nieuwe Kadijk, aan de westzijde de Terheijdenseweg en de Lachappellestraat, aan de oostzijde de Kapittelweg en aan de zuidzijde de Smalle reep, de nieuwe Stationslaan en de woningen aan de Vuchtstraat. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan op onderdelen aangepast. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

Ter inzage

Bovengenoemde bestemmingsplannen zijn te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl , via ‘Wonen Wijken en Vervoer’ > ‘Ruimtelijke Plannen’ > ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en liggen van 18 juli tot en met 28 augustus 2013 ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het voor belanghebbenden mogelijk schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Naar boven