Logo Oegstgeest
Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan ‘Overveerpolder’, Oegstgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maken in aanvulling op de eerdere publicatie van 12 juni 2013 bekend dat, zoals bedoeld in artikel 3.8 en 6.14 Wet ruimtelijke ordening, de termijn van ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan Overveerpolder vanwege een technische storing bij de landelijke website wordt verlengd. De verlenging van de termijn van ter inzage legging heeft betrekking op:

  • ontwerpbestemmingsplan Overveerpolder 2013

  • ontwerpexploitatieplan Overveerpolder 2013

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Abtspoelweg, de watergang ten noorden van de G. Reitsmahof en een lijn evenwijdig aan de Haarlemmertrekvaart. Het exploitatiegebied is gelijk aan het bestemmingsplangebied Overveerpolder met daarop in mindering gebracht de percelen waarvan het gebruik niet wijzigt. Het ontwerpexploitatieplan voorziet in situaties waarin mogelijk sprake is van zelfrealisatie.

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan liggen tot en met 8 augustus 2013 op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur ter inzage bij het de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 Oegstgeest, telefoon 14071. Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpexploitatieplan zijn tevens in te zien via de gemeentelijke website www.oegstgeest.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Tijdens de terinzagetermijn kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Alleen zij die tijdig zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend kunnen in beroep tegen het definitieve besluit. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest. Voor meer informatie en/of het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, tel.14071.

Naar boven