Zeeland
Kennisgeving ontwerpwijzigingsplan Zandertje 17 te Breskens, Zeeland

Gedeputeerde Staten van de provincie Zeeland maken bekend dat zij op 9 juli 2013 het ontwerp wijzigingsplan Zandertje 17 te Breskens hebben vastgesteld. Het ontwerp wijzigingsplan Zandertje 17, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken, vanaf 18 juli 2013 ter inzage. De stukken kunt u inzien bij:

  • Provincie Zeeland, Abdij 6 in Middelburg op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur;

  • Gemeente Sluis, Raadhuisplein 1 te Oostburg, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 – 13.00 uur en op woensdag van 8.30 – 16.00 uur.

Het ontwerpwijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken zijn tevens digitaal te raadplegen via www.zeeland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl . (NL.IMRO.9929.WBZandertje17-ON01 )

Het ontwerpwijzigingsplan bestaat uit een toelichting en een verbeelding. De bijlagen bestaan uit het aanmeldformulier watertoetsproces en het wateradvies.

De onderhavige locatie heeft in het geldende provinciale inpassingsplan de bestemming "Natuur-Recreatie". Tevens is volgens de verbeelding het perceel aangeduid als "Wro-wijzigingsgebied 3". Op grond van artikel 5.5.4 van de regels van het plan zijn gedeputeerde staten bevoegd om deze bestemming binnen het aangeduide gebied te wijzigen in de bestemming "Wonen". Het wijzigingsplan "Zandertje 17" te Breskens voorziet in deze bestemmingswijziging.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpwijzigingsplan "Zandertje 17" te Breskens naar voren brengen bij het college van gedeputeerde staten. Het postadres voor alle zienswijzen is Provincie Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact opgenomen worden met mevrouw E.A. Dekker, telefonisch bereikbaar op 0118-631922 of per email op provincie@zeeland.nl.

Wat gebeurt er met uw zienswijze?

Alle zienswijzen zullen (anoniem) worden gebundeld in een Nota van Beantwoording. Gedeputeerde Staten van Zeeland nemen de zienswijzen in overweging bij het vaststellen van het definitieve wijzigingsplan. Tegen het vaststellingsbesluit van het wijzigingsplan staat voor belanghebbenden beroep open bij de Raad van State. Voorwaarde daarbij is, dat men eerder ook een zienswijze op het ontwerp wijzigingsplan heeft ingediend, tenzij het plan op het betreffende punt gewijzigd is vastgesteld.

Naar boven