Logo Brummen
Partiële hervaststelling bestemmingsplan ‘Wilhelminapark – Palisiumpark’, Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen maken bekend dat de gemeenteraad op 27 juni 2013 de ‘Partiële hervaststelling bestemmingsplan ‘Wilhelminapark - Palisiumpark’’ heeft vastgesteld ten aanzien van de plandelen die betrekking hebben op de gronden gelegen tussen de woningen Juliana van Stolberglaan 2 en 4 te Eerbeek en het bestemmingsvlak met de bestemming "Wonen" waarin het evenvermelde perceel is gelegen.

De ‘Partiële hervaststelling bestemmingsplan ‘Wilhelminapark-Palisiumpark’’ volgt op de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State d.d. 12 juni 2013, ten aanzien van de zaak met als kenmerk: 201211998/1/R2.

De wijzigingen hebben betrekking op het mogelijk maken van een woning ter plaatse van de gronden gelegen tussen de woningen Juliana van Stolberglaan 2 en 4.

Inzagetermijn

Het besluit van de gemeenteraad, de ‘Partiële hervaststelling bestemmingsplan ‘Wilhelminapark - Palisiumpark’’ en de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 11 juli tot en met woensdag 21 augustus 2013 tijdens openingstijden ter inzage bij de centrale balie, Engelenburgerlaan 31 te Brummen.

De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website http://www.brummen.nl/wonen-en-leven/bestemmingsplan/bestemmingsplannen-ter-inzagein-procedure en op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BPEEWP320001-va01 . De bronbestanden kunt u op de volgende locatie raadplegen http://ruimtelijkeplannen.brummen.nl/ro/ro/NL.IMRO.0213.BPEEWP320001-/NL.IMRO.0213.BPEEWP320001-va01/

Inwerkingtreding bestemmingsplan

De ‘Partiële hervaststelling bestemmingsplan ‘Wilhelminapark - Palisiumpark’’ treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Beroep

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep is mogelijk voor zover het beroep betrekking heeft op de wijzigingen die de raad met dit besluit heeft aangebracht in het eerder, op 25 oktober 2012, vastgestelde bestemmingsplan “Wilhelminapark - Palisiumpark” en kan worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan “Wilhelminapark - Palisiumpark” naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad;

  • die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht en waartegen geen aanwijzingsbesluit is genomen.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling.

Inlichtingen

Afd. Ruimte (G. Boers), tel. (0575) 56 85 42.

Naar boven