Logo Katwijk
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Rijnsoever, Katwijk

Het bestemmingsplan Rijnsoever ligt met ingang vanaf 12 juli 2013 gedurende een termijn van zes weken ter inzage (zie betreffende kolom) op het gemeentehuis. Het digitale bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0537.bpKATrijnsoever-va01 . Binnen de genoemde termijn is het bestemmingsplan beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKATrijnsoever-va01

Beroep

Tegen het besluit van de raad kan gedurende 13 juli t/m 23 augustus 2013 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar hebben gemaakt.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar te hebben gemaakt.

  • Tegen de aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van spoedeisend belang kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Gebied

Omschrijving

Inzage termijn

Het plangebied van het bestemmingsplan Rijnsoever ligt ten noorden van de Hoorneslaan. Het plangebied wordt aan de zuidzijde door de Helmbergweg, Jaap Bergmanstraat, Schimmelpenninckstraat en Johan van Oldenbarneveldtstraat begrensd en aan de west- en noordzijde door de Campingweg, Keplerlaan, Biltlaan en de Krom. Aan de oostzijde is de grens de Provinciale weg N206 en de Helmbergweg.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de verouderde status van de geldende bestemmings-plannen in combinatie met de eisen die in de nieuwe Wet ruimtelijke ordening (Wro) worden gesteld aan de 'houdbaarheid' van bestemmings-plannen.

12 juli tot en met 22 augustus 2013

Naar boven