Logo Ooststellingwerf
Vaststelling bestemmingsplan ‘Woonuitbreiding Kloosterweg / Hoofdweg te Elsloo’, Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 25 juni 2013 het bestemmingsplan “Woonuitbreiding Kloosterweg / Hoofdweg te Elsloo” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Informatie over het plan

Het betreft een ontwikkelingsgericht plan. Het nieuwe plan maakt uitbreiding van het dorp mogelijk met een nieuwe woonwijk van in totaal 14 woningen. Daarnaast voorziet het plan in de realisatie van een landhuis.

Ter inzage

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van 10 juli 2013 gedurende zes weken worden ingezien bij het omgevingsloket ’t Oost 11 te Oosterwolde alhier, gedurende de openingstijden. Het plan is ook te raadplegen via www.ooststellingwerf.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan die:

  • tijdig hun zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan hebben kenbaar gemaakt;

  • kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven