Logo Bergen op Zoom
Wijziging bebouwde komgrens De Schans, De Markiezaten, Heimolen, Halsteren Zuid (Fort Pinsenweg) en Bloemendaal Lepelstraat, Bergen op Zoom

Burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maken bekend dat een ontwerpbesluit tot wijziging van de bebouwde komgrens op grond van de Wegenverkeerswet 1994 is opgesteld. De wijziging betreft de volgende gebieden: De Schans, De Markiezaten, Heimolen, Halsteren Zuid (Fort Pinsenweg) en Bloemendaal Lepelstraat. Door de wijziging van de grens bebouwde kom komen deze woongebieden formeel binnen de bebouwde kom te liggen en geldt een maximumsnelheid van 50 km/u, tenzij die met een verkeersbesluit wordt verlaagd naar 30 km/u.

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 15 juli 2013 gedurende 6 weken tijdens kantooruren ter inzage in de leeshal van het stadskantoor te Bergen op Zoom. Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden zienswijzen tegen het ontwerpbesluit worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan: Het college van burgemeester en wethouders, postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom. Als u uw zienswijze mondeling wilt inbrengen, neemt u dan telefonisch contact op met dhr J. Cats tel 0164-277555 of dhr B. Verdonschot tel. 0164-277491.

Naar boven