Logo Loon op Zand
Vastgestelde Beheersverordening Centrum Kaatsheuvel, Loon op Zand

(NL.IMRO.0809.BvoCentrumgebiedKH-VG01)

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt bekend dat de gemeenteraad op 27 juni 2013 de Beheersverordening Centrum Kaatsheuvel heeft vastgesteld. De beheersverordening ligt met ingang van 11 juli 2013 voor iedereen ter inzage.

Inhoud

De gemeente is wettelijk verplicht eens in de 10 jaar een actueel ruimtelijk plan te maken. Die periode van 10 jaar is voor het centrum van Kaatsheuvel bijna verlopen. De hoop en verwachting is dat de ontwikkeling van het nieuwe winkelhart in de komende jaren gaat lopen en dat die in de toekomst in een bestemmingsplan kunnen worden opgenomen. Maar in de tussen tijd zal er wel een actueel plan moeten komen. De gemeente heeft nu voor een beheersverordening gekozen omdat hiermee binnen een korte tijdsperiode en met beperkte werkzaamheden een nieuw planologisch instrument kan worden gemaakt. De beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan en legt de bestaande situatie vast. De beheersverordening bestaat uit een verbeelding (de kaart), regels (hierin staat wat wel en niet mag) en een toelichting.

Inzage

U kunt de vastgestelde Beheersverordening Centrum Kaatsheuvel en de daarbij behorende stukken inzien van donderdag 11 juli 2013 tot en met woensdag 21 augustus 2013 bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. U dient hiervoor een afspraak te maken via het telefoonnummer (0416) 289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Ook kunt u de beheersverordening en de bijbehorende stukken raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen de vastgestelde Beheersverordening Centrum Kaatsheuvel kan geen beroep worden ingesteld.

Naar boven