Besluit van 20 juni 2013, nr. AEP/13110576, houdende vaststelling van een vergoeding voor de voorzitter en leden van de Commissie Maatschappelijk verantwoord bestuur en toezicht in semipublieke sectoren

De Minister van Economische Zaken,

Gelet op artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies;

Besluit:

Enig artikel

  • 1. Aan de voorzitter van de Commissie Maatschappelijk verantwoord bestuur en toezicht in semipublieke sectoren wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 18 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,2.

  • 2. Aan het lid dr. mr. drs. M. Drenth van de Commissie Maatschappelijk verantwoord bestuur en toezicht in semipublieke sectoren wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,25.

  • 3. Aan het lid D. Terpstra van de Commissie Maatschappelijk verantwoord bestuur en toezicht in semipublieke sectoren wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,1.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Economische Zaken, namens deze: J.P. Hoogeveen waarnemend secretaris-generaal

Naar boven