Logo Alkmaar
Vastgestelde beheersverordening AZ Stadion, Alkmaar

Het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar maakt bekend dat, op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad van Alkmaar in de openbare vergadering van 13 juni 2013 de beheersverordening AZ Stadion heeft vastgesteld.

Verordeningsgebied

De beheersverordening omvat het terrein van het AZ stadion en het bijbehorende parkeerterrein P8.

Inhoud beheersverordening

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) mogen bestemmingsplannen per 1 juli 2013 niet ouder zijn dan 10 jaar. De beheersverordening voorziet in een actueel juridisch-planologische regeling voor het verordeningsgebied. In de beheersverordening wordt het beheer van dat gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke of planologisch toelaatbare gebruik geregeld.

Inzien beheersverordening

De vastgestelde beheersverordening en het raadsbesluit liggen voor een ieder ter inzage bij de balie “Bouwen en Wonen” van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 in Alkmaar.

Daarnaast kunt u het bestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl (Bedrijven > Ruimtelijke plannen > Bestemmingsplannen) of via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de vermelding Alkmaar, beheersverordening AZ Stadion of via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0361.BV00013-0305

Bezwaar / Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt de dag na publicatie in werking.

Naar boven