Logo Roerdalen
Omgevingsvergunning Roskam 7 te Sint Odiliënberg, Roerdalen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken ingevolge artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn vergunning te verlenen voor de uitbreiding van het (ontvangst)gebouw / de ontmoetingsruimte van de natuurbegraafplaats gelegen aan het adres Roskam 7 te Sint Odiliënberg.

De voorgenomen omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  • Het (ver)bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1 onder a Wabo);

  • Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (2.1, lid 1, onder c Wabo).

Inzage en raadplegen

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning, de ontwerp‘verklaring van geen bedenkingen’ van de raad en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 juli 2013 conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.1669.OVODL2013Roskam7-OW01 .

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van de voorgenomen omgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, de heer E. Eussen. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer E. Eussen van de afdeling Leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

Sint Odiliënberg, 12 juli 2013

Hoogachtend, Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris, J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester, M.D. de Boer-Beerta

Naar boven