Logo Menterwolde
Bestemmingsplan ‘MFC Noordbroek’; ongewijzigde vaststelling, Menterwolde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 4 juli 2013 het bestemmingsplan “MFC Noordbroek” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in een nieuwe planologische regeling voor de ontwikkeling van een multifunctioneel centrum met de daarbij behorende voorzieningen in het dorp Noordbroek. De bebouwing is voorzien nabij de Schoolstraat waar nu dorpshuis “Klipheerd”, sportzaal en basisschool aanwezig zijn.

Het plan inzien

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag, 11 juli 2013 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis te Muntendam. Digitaal is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.menterwolde.nl onder het kopje Plannen & projecten / Bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen in procedure. Op deze website vindt u ook een link naar het bestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl . en een link waar de bronbestanden beschikbaar zijn gesteld.

Reageren op het plan

Gedurende termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • iedereen die tijdig een zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Beheer (doorkiesnummers 0598-658881 of 0598-654704).

Muntendam, 10 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Menterwolde De l-secretaris, A. Kaynak.

de burgemeester, E.A.van Zuijlen

Naar boven