Logo Cuijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kraaijenbergse Plassen, Waterpark Dommelsvoort reparatie’, Cuijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan “Kraaijenbergse Plassen, Waterpark Dommelsvoort” ter inzage leggen. Gelijktijdig zal tevens ter inzage worden gelegd het ontwerpbesluit om een ontheffing wegverkeerslawaai als bedoeld in de Wet geluidhinder in verband met de verandering van een weg en de daarmee samenhangende verhoging van de geluidbelasting op de woning Rode voort 6. Voor deze woning wordt verzocht een hogere waarde te verlenen.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het herstellen van twee omissies in het inmiddels in werking getreden bestemmingsplan “Kraaijenbergse Plassen, Waterpark Dommelsvoort”. De aanpassingen hebben betrekking een deel van de Sluisgraaf en het bestemmingsvlak van het autobedrijf aan de Dommelsvoort 2 te Beers (vergroten bestemmingsvlak en bebouwingsoppervlakte).

Het ontwerpbestemmingsplan “Kraaijenbergse Plassen, Waterpark Dommelsvoort reparatie” ligt ter inzage van woensdag 10 juli 2013 tot en met dinsdag 20 augustus 2013.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485 396 798.

Cuijk, 9 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Cuijk, W.A.G. Hillenaar, burgemeester.

R.P. Hoffmann, secretaris.

Naar boven