Logo Oirschot
Ontwerpbestemmingsplan Kom Oostelbeers, Lindeakkers 21 (herziening 2012-01), Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kom Oostelbeers, Lindeakkers 21 (herziening 2012-01) met ingang van 11 juli 2013 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage ligt bij de gemeentebalie. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0823.BPOOKOM201201-ONTW. Er is voor dit ontwerpbestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld aangezien het kostenverhaal middels een anterieure overeenkomst anderszins verzekerd is.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het realiseren van een extra woning aan de Lindeakkers 21 in Oostelbeers.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kenbaar maken bij de Centrale Balie. U moet hiervoor een afspraak maken via www.oirschot.nl/afspraak of telefonisch via 0497-583333.

Oirschot, 10 juli 2013

T. van Waes Secretaris

R. Severijns burgemeester

Naar boven