Logo Laarbeek
Ontwerpbestemmingsplan ‘Moreeshof’ te Lieshout, Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Moreeshof vanaf maandag 15 juli tot en met maandag 26 augustus 2013 bij de informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk voor iedereen ter inzage ligt. U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via www.laarbeek.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het plangebied van dit bestemmingsplan is gesitueerd aan de zuidzijde van het voormalige gemeentehuis aan De Heuvel in Lieshout. Het plan voorziet in de realisatie van een woon-zorgcomplex met 24 zorgappartementen voor verstandelijk gehandicapten.

Het geldende bestemmingsplan ‘Kom Lieshout’ laat deze ontwikkeling niet toe. Het college van burgemeester en wethouders heeft zich beargumenteerd bereid verklaard om medewerking te verlenen aan de beoogde ontwikkeling.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de heer J. van Wetten, telefoon 0492 469 883 of – tijdens zijn afwezigheid – de heer B. van Liempd. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven