Logo Bernheze
Ontwerpwijzigingsplan ‘Zwarte Molen, eerste wijziging’, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt, ter voldoening aan artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Zwarte Molen, eerste wijziging’, ter inzage ligt.

Inhoud

In het bestemmingsplan ‘Zwarte Molen’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen, voor het wijzigen van de bestemming ‘Agrarische gebied’ naar de bestemming ‘vrijstaande of aaneengesloten woningen met bijbehorende erven’ en ‘vrijstaande woningen met bijbehorende erven’.

Deze mogelijkheid wordt met het wijzigingsplan geëffectueerd. Het plangebied is gelegen ten zuiden van de Baansteen en ten westen van de Windwijzer in Nistelrode.

Inzien

Het ontwerp wijzigingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, ligt met ingang van donderdag 11 juli 2013 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar en te downloaden via ww.bernheze.org (onder Mijn Omgeving/Wonen en Bouwen/Bestemmingsplannen)

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerp wijzigingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met de heer A. Barkane van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken.

Naar boven