Logo Ubbergen
Besluit omgevingsvergunning Ubbergse Holleweg 2-10, Ubbergen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend.

De omgevingsvergunning is verleend voor de verbouw van de panden aan de Ubbergse Holleweg 2-10 te Ubbergen tot 8 appartementen, waarvan 4 nieuwe appartementen en de herbouw van een bijgebouw. De vergunning bevat de volgende activiteiten:

  • het wijzigen van een gemeentelijk monument;

  • het verbouwen van een bouwwerk;

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

De vergunning OV-2012-052 en bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 juli 2013 gedurende zes weken (tot en met 22 augustus 2013) ter inzage op het gemeentehuis.

Het onderdeel dat de activiteit 'het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan' betreft is digitaal te raadplegen op de landelijke website: http:\www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0282.OvUbHolleweg2t/m10-VSG1 .

Tegen het besluit kan tijdens de periode van terinzageligging beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningsrechter van de Rechtbank in Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Ook is het mogelijk om digitaal beroep in te stellen / om een voorlopige voorziening te verzoeken bij genoemde Rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor is het wel nodig om over een (DigiD ) electronische handtekening te beschikken.

Naar boven