Logo Vaals
Voornemen weigering omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen i.k.v. Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor Vijlenberg ongenummerd te Vijlen, Vaals

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht jo. afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te weigeren voor het oprichten van een stal/berging op het perceel Vijlenberg 0, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie F, nr. 569 (aanvraagnummer HZ_WABO-2013-0056, ontvangen op 18 maart 2013).

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 24 juni 2013 geweigerd een ontwerpverklaring van geen bedenkingen af te geven.

Het ontwerpbesluit tot weigering van de omgevingsvergunning, het ontwerpbesluit tot weigering van de verklaring van geen bedenkingen door de gemeenteraad, alsmede de bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 juli 2013 tot en met 16 augustus 2013 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.00 uur. Het ontwerpbesluit zal tevens worden gepubliceerd op www.vaals.nl . Tijdens de periode van terinzagelegging kunt u schriftelijk (geen email) een zienswijze indienen bij de gemeente Vaals, t.a.v. het College van Burgemeester en Wethouders, postbus 450, 6290 AL Vaals.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met dhr. T. Keulders van de afdeling Ruimte, cluster VROM. Indien de zienswijze zich ook nadrukkelijk richt op het ontwerpbesluit tot weigering van de verklaring van geen bedenkingen, dan dient u dit nadrukkelijk in de zienswijze te vermelden. Wij maken u er voorts op attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend, als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven