Logo Montfoort
Ontwerpbestemmingsplan ‘Voorvliet – Zuid’ ter inzage, Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 11 juli 2013 het ontwerpbestemmingsplan ‘Voorvliet – Zuid’ (NL. IMRO.0335.NPVoorvlietZuid-ON01), met de daarop betrekking hebbende stukken, voor zes weken ter inzage ligt op het stadskantoor van Montfort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl > Wonen & leven > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplan Voorvliet – Zuid en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan ‘Voorvliet – Zuid’ omvat het deelgebied ‘Boomgaard’ van Voorvliet. Hier was het project ‘Hof van Linschoten’ van projectontwikkelaar Voorvliet VOF gepland, bestaande uit 69 woningen. Door tegenvallende verkoop is besloten het woningbouwprogramma aan te passen en het te bebouwen gebied uit te breiden tot aan de tennisvelden. Doordat de invulling van het woningbouwprogramma nog niet bekend is, is gekozen voor een globaal bestemmingsplan. Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van maximaal 70 woningen mogelijk.

Van 11 juli 2013 tot en met 21 augustus 2013 bestaat voor iedereen de gelegenheid om naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Gemeenteraad van Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kan een afspraak worden gemaakt tot 15 augustus 2013 bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Beheer op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoonnummer (0348) 476 400.

Naar boven